lördag 4 april 2009

Om att äga sin kropp


Vi äger våra kroppar. Det är fel, moraliserande och antifeministiskt att försöka hindra oss från att sälja sexuella tjänster. Våra kroppar är ju vår egendom.

Problemet är inte prostitution i sig. Såklart - hur kan något som två vuxna människor ägnar sig åt frivilligt vara fel? Vi gör en överenskommelse: du får stoppa in din kuk i mig, jag får 25 dollar av dig. Nej, prostitution i sig kan aldrig vara fel, det finns bara vissa negativa aspekter av den som inte är så bra. Barnprostitution är inte bra, till exempel, eller människohandel. Men vi som faktiskt väljer att ägna oss åt det här mår så himla dåligt för att vissa sexualfientliga feminister vill "rädda oss". Vi vill inte bli räddade, vi vill sälja sex. Det är ett val vi gör. Bara för att ni tycker att tjejer inte ska knulla med vem de vill ska ni inte fördöma oss. Det är i själva verket det som är det absolut värsta med att sälja sex: stämpeln som hora. Inte torskar som kräver att få köra utan kondom, som rövar bort oss, misshandlar oss och mördar oss. Nej, er stämpel. Jävla moralister.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vill men orkar inte debattera frågan igen. Skrev om vad "moralismen" handlar om på Sakines blogg: http://sakine.blogspot.com/2009/03/sexkopslagen-igen.html

Niklas sa...

Tack för länken!
Själv ska jag så småningom utveckla hela den här märkliga tanken med att "äga sin kropp" mycket utförligare, alltså den som bygger på en cartesiansk uppdelning i kropp och själ, där de båda aldrig mötas. Liksom.