onsdag 24 februari 2010

Dalai Lamas snygga bröst

Jag läste just på Twitter att Dalai Lama har "schyssta brön", precis som Annika Lantz. Det är möjligt att jag missförstod alltihop, faktum är att jag är rätt säker på det. Om Lantz har schysta brön eller inte intresserar mig inte. Men tanken på Dalai Lamas läckra herrpattar vill inte lämna mig, och jag ska nu förklara varför (världen håller andan).

Så här: Varför får inte herrar ha snygga bröst? De kan ju vara lika sensuella som damernas (jag använder mig här av den nu lika aktuella som dikotoma OS-jargongen). Själv hade jag en älskare en gång som hade väldigt trevliga bröst, lagom stora och håriga och med känsliga vårtgårdar. Jag är visserligen väldigt fäst vid damernas variant med inbyggda mjölkkörtlar och stötdämpande fettvävnad, men ett par herrpattar är sannerligen inte fy skam det heller. Men om detta skrivs det sällan några Aftonbladetartiklar. Tom Cruise gör ingen nipple slip till kändisfotografernas gamman, bara för att ta ett exempel. Det är ungefär som Tanja Suhinina skrev för ett tag sen om heterokillars sexuella njutning. Den tas för given. Sexrådgivare uppmanar inte killar att utforska sin sexualitet och kropp, för man vet ju hur killar är. Bara de får spruta så är det lugnt. Ingenting kunde vara felaktigare. Eller jo, tanken på att Homo sapiens en gång vandrade sida vid sida med Pterodandon är väl felaktigare. Men ändå: även killar behöver det där - och deras partner behöver lära sig hur man bäst bär sig åt.

Jag tycker att våra badhus går fel väg när de tillåter kvinnor att bada topless. I stället skulle alla ha överdel. Är det något som är idiotsäkert så är det väl att ju mer man döljer och förbjuder, desto roligare blir det i sängkammaren. Så på med behån, grabbar! Vi får väl designa lite sportigare varianter i maskulina färgnyanser och med tekniska finesser för att skapa ett köpsug. Triumph Mach III Balconette X-tra Trooper, for Real Men. Finns i nyanserna Champagne Vintage Green, Khaki, Blue Steel och Combat Black. Jag undrar vilken Dalai Lama skulle välja. Kanske skulle han rata alla de där och välja en något mindre krigisk variant som en Ghandi Gentle Push-Up Saffron (finns bara i A-kupa).

Många män har en konstig föreställning om bröstvårtor. De tror att man ska nypa dem - hårt. Jag har aldrig förstått det där, och när en mans hand närmar sig mina blir jag på min vakt. Flera kvinnor jag känner kan också vittna om hur diverse män har trott att "nipple" översätts med "nippel", såna där man behöver när man ska pumpa en fotboll. Men bröstvårtan är känsligare än så, hörni. Testa att smeka den försiktigt. Eller ta en polygrip och kläm åt om er egen så får ni se. Man ska vara rädd om pattarna, oavsett pattbärarens fysionomi i övrigt. Patten är din vän, vilket alla bebisar kan intyga. (Spädbarn har förresten en helt fantastisk förmåga att locka fram mjölk ur ett bröst. De suger inte ut mjölken, vilket många tror. Nej, de använder sin tunga och trycker fram mjölken. Försök göra om det om ni kan. Ni kommer nog att få träningsvärk fortare än kvickt.)

Egentligen tycker jag att kroppar är bra lika varandra. Variation finnes, men så himla stor är den inte. Ett hål här och där, lite muskler, fettvävnad, hår, ben och så vidare. Visst kan det vara trevligt med ett par snygga bröst, i alla fall för bäraren. Men de är bara intressanta på samma vis som en väl designad brödrost eller så. Det är funktionen som räknas, och inte minst situationen. Och ska jag vara ärlig så är jag emot behå också, även för herrar. Eller emot och emot (nu blir jag så där bisexuellt velig igen), men underkläder är till för att tas av. Den döljande funktionen har en poäng, att man kan bli nyfiken, men det absolut värsta jag vet är "sexiga underkläder". Sätt på dig ett helt garnityr av spetsar, babydoll-nattlinnen, strumpeband och spännen. Dränk sedan in dig i parfym och le förföriskt på ett leopardmönstrat sidenlakan med ett glas champagne i handen - och jag ska bli frigid i ett halvår. Jag tror att Dalai Lama har hajat det där. Less is more, både när det gäller pattar och klädsel.

3 kommentarer:

Agnes sa...

Det var jag som skrev det. Jag syftade på min egna bröst, men hey... Bra sidospår :)

Agnes sa...

För övrigt tycker jag mycket om att få mina bröstvårtor nypta - hårt. Detta helt utan BDSM-identitet. Ni smeknipplare är så normativa när ni bloggrasar.

Niklas sa...

Det var verkligen inte meningen att vara smeknormativ. Men mina nipplar nyper näppeligen någon!